Tips voor volwassenen

TIPS VOOR VOLWASSENEN

Muziek

 • Er vinden door het hele land diverse Corona concerten online plaats. Via de Facebookpagina Corona Concerten blijf je op de hoogte.
 • Zing mee in het virtueel bevrijdingskoor! In het kader van 75 jaar bevrijding biedt NPO Radio 4 een vierstemmig vocaal arrangement aan van het Largo uit de Negende symfonie ‘Uit de Nieuwe Wereld’ van Antonín Dvořák. Deze troostvolle muziek klonk tijdens de Tweede Wereldoorlog in een gevangenenkamp op Sumatra. Klik hier

Theater

 • Van al dat binnen blijven, thuiswerken, huiswerk maken en bank hangen word je behoorlijk suf… Gelukkig deelt Maas Theater en Dans warming-ups, workshops, tutorials en meer! Klik hierrr
 • Guido Weijers mist u. Daarom heeft hij voor iedereen die het theater ook zo mist verschillende cabaretvoorstellingen gratis online gezet. Want lachen blijft gezond!

Literatuur

 • Leden van de bibliotheek kunnen digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek 

 

75 jaar vrijheid

 

Musea

 • Nu we tijdelijk niet meer samen kunnen genieten van de kunst in de museumzalen, komt het Rijksmuseum bij je thuis! Duik in de collectie of verdiep je in de verhalen!
  Klik hier

Film

Dans

 • Bekijk complete balletten van het Nederlands Dans Theater hier online

Kunst

 • Kunstkring Raalte is een vereniging voor (amateur)kunstenaars, opgericht in 1981, die bestaat uit ca. 25 leden. Bekijk hun werk in de galerij hier!
 • Stroatkunst – Van 1 t/m 5 oktober op het terrein van Taveerne Tivoli – Zwolsestraat 63 te Raalte. [Coronaproof]
  Deelnemers Expositie oa: Kustom fire pits, Berndz, Lumen Lineas, Rianne te Kaat, Waste2Work, Sally Pater, Etty Kastein, de Graffiti Wortel en alles wat we nog meer op straat vinden in Roalte en omstreken.
  Vrijdag 2 oktober
  13:00 tot 17:00 Expositie open
  18:00 tot 22:00 Mobiel vinyl – Jarno & de Tamme DJ
  Zaterdag 3 oktober
  13:00 tot 17:00
  Expositie open
  3D Stroatkunst van: Rianne te Kaat (live)
  Mobiel vinyl – Liefde voor muziek
  Literaire tattoo shop: Sallandse spreuken op een plankie
  Zondag 4 oktober
  13:00 tot 17:00
  Expositie open
  3D Stroatkunst van: Rianne te Kaat (live)
  Mobiel vinyl – Liefde voor muziek
  16:00 Uitreiking kleurploat wedstrijd
  Maandag 5 oktober
  13:00 tot 17:00
  Expositie open
Advertentie